Alege un rucsac Bobby XD Design ieftin si original. Perfect pentru laptop, tableta si telefon. Port incarcare tip USB. Reduceri de pret la urmatoarele modele.

Cel mai bun ghiozdan XD Design cu sistem de siguranta antifurt pentru fermoar si bretele.

XD Design este un brand olandez lansat în anul 2016 pe platforma de crowdfunding Kickstarter. Povestea originală a acestui brand este o noutate în rândul rucsacurilor de firmă, însă produsele se ridică la talia celor produse de brandurile cu renume și vechime în lumea modei. Mai mult, XD Design întâmpină nevoile nomadului modern cu o ofertă de rucsacuri anti-furt denumite Bobby.

Acestea oferă clienților mai mult decât design modern și sisteme de protecție anti-furt eficiente. Cu un rucsac Bobby de la XD Design vei fi mereu conectat prin intermediul gadgeturilor tale. Rucsacurile sunt dotate cu încărcător USB, panouri solare, încărcător wireless, fermoare ascunse,alarme și buzunare interioare pentru o organizare eficientă a lucrurilor tale.

Fie că ești excursionist, corporatist sau navetist, un rucsac Bobby îți este cel mai bun aliat pe drumul lung către natură sau către birou. Rucsacurile Bobby sunt concepute special pentru a adăposti în siguranță laptopul tău. Materialele folosite pentru a confecționa un rucsac Bobby sunt ecologice, adică sunt realizate din materiale reciclate. Responsabilitatea față de mediu, conectivitatea, siguranța bunurilor tale și aspectul deosebit sunt calitățile care recomandă un rucsac Bobby de la XD Design.

Alături de rucsacul tău Bobby poți pleca liniștit departe de agitația orașului, în mijlocul naturii. Rucsacul prevăzut cu sisteme anti-furt pentru fermoare și bretele îți va proteja telefonul, tableta, aparatul foto-video și laptopul atât de hoți, cât și de hoții de buzunare. Drumul tău va fi sigur, iar tu te vei putea bucura relaxat de drumul tău, privind natura, citind, dormind sau vorbind cu prietenii tăi. Rucsacul Bobby este conceput dintr-un material rezistent la tăierea cu cuțitul și va da mari bătăi de cap celor care încearcă să îți sustragă bunurile.

Nomadul modern este acum complet protejat alături de rucsacul său Bobby. Bobby nu este doar un rucsac inteligent și performant, este prietenul de care nu te poți despărți și nici nu este indicat, pentru că i-ai încredințat bunurile tale cele mai de preț.

Verifică și colecția: Rucsac geanta 2 in 1 sau Rucsac smart cu USB

22 June, 2024